Szobáink

A Centrooms Park Eger szállodában összesen 21 standard kétágyas szoba található, két emeleten. A szintek lépcsővel közelíthetőek meg.

Szobák felszereltsége: klíma, fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, LCD televízió, kábelcsatornák, telefon, hűtő, vízforraló, ingyenes WiFi.

Szobatípusok

1. Standard szobák

6 db standard kétágyas szobánk a belső udvarra néz, a szobák erkéllyel nem rendelkeznek, alapterületük 22-25 m2. Ezek közül egyik szobánkban az ágyak fixen széthúzva találhatóak meg.

2 . Classic szobák

8 db kétágyas, panorámás szobánk kitűnő kilátással rendelkezik az Érsek utcára, ahol az ablakokból egyik oldalról az Érseki palota, másik oldalról pedig a Dobó tér látható a fölé magasodó várral. A szobák alapterülete 20-24 m2.

3. Comfort szobák

4 db szobánkban van lehetőség plusz 1 fő vagy 2 kisebb gyermek elhelyezésére, ezekben a szobákban a két teljes értékű ágy mellett kihúzható kanapéágyak találhatóak. A szobák alapterülete 34 m2. Ezen kívül 3 db kétlégterű szobánk alkalmas családok vagy akár 4 felnőtt elhelyezésére is. A két hálótérben négy teljes értékű ágy és közös fürdőszoba található. Családi szobáink a belső udvarra néznek, nem rendelkeznek erkéllyel. Minden légtérben található külön TV. A szobák alapterülete 45 m2.