Hasznos információk

Hasznos információk, melyekre szüksége lehet, ha a Centrooms Park Eger szállodát választja pihenése helyszínéül:

A szálloda sétálóutcában található, így gépjárművel nem közelíthető meg.
Bejelentkezés és kulcsok átvétele: testvérszállodánk, a Hotel Eger & Park**** recepcióján lehetséges (3300, Eger, Szálloda út 1-3.). Vendégeink egy bejárati ajtót nyitó mágneskártyát és egy, a szobát nyitó kulcsot kapnak bejelentkezéskor. Bejelentkezéskor a szállásdíj fennmaradó része rendezendő.
Bejelentő lap online kitöltése: https://centroomseger.hu/online-check-in/
Parkolás a Hotel Eger & Park**** sorompóval zárt és kamerával megfigyelt udvarán lehetséges, melynek díja 2020-ban 800 Ft/autó/éj, 2021-ben 1.000 Ft/autó/éj.
A szoba ára a parkolás és az idegenforgalmi adó díját nem tartalmazzák. Adófizetési kötelezettség terheli azt a 18 évet betöltött személyt, aki nem állandó lakosként bármely Magyarországi település területén legalább egy vendégéjszakát eltölt. Az IFA (idegenforgalmi adó) mindig a megkezdett vendégéjszakák száma szerint alakul, az összeget annyiszor kell megfizetni, ahány éjszakát a településen, városban töltött a vendég. Mértéke településenként változó, Egerben ennek összege 500 Ft. A szobák 2 emeleten találhatók, lépcsőn közelíthetők meg.
A szállóvendégeinknek a Hotel Eger & Park**** recepciója 24 órás ügyeletet biztosít.
A szobákat érkezés napján 15 órától foglalhatják el vendégeink, utazás napján 10 óráig áll rendelkezésre. Előzetes egyeztetést követően, a szálloda kapacitásának függvényében,  írásos visszaigazolás alapján a szobák felár ellenében korábban elfoglalhatók, illetve később átadhatók.
Szállodánk háziállatokat nem fogad!

A foglalás garantálása
A szobafoglaláshoz, garanciaként a teljes részvétei díj 50%-át az érkezést megelőzően legkésőbb 7 nappal, az alábbi módok egyikén kérjük befizetni az alábbi módok egyikén:

 • banki utalás
 • SZÉP kártya

A fennmaradó részvételi díj a szállodában fizetendő az alábbi módok egyikén:

 • készpénz / bankkártya,
 • SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H)

Ünnepi időszakokban az előleg mértéke változhat, melyről minden esetben a visszaigazolásban tájékoztatjuk kedves Vendégeinket.
A Hotel Eger&Park**** az alábbi bankkártyákat fogadja el: MasterCard, Visa, American Express.

Előleg fizetése Szép Kártyával
OTP Szép Kártya

 • Az OTP SZÉP Kártya segítségével készpénzhasználat nélkül rendezhetjük a szálláshely, vendéglátás és szabadidő alszámlákról az igénybe vett szolgáltatások költségeit. A SZÉP Kártya birtokosai részére elérhetővé vált az előleg fizetésének lehetősége is. Ennek értelmében a kártyatulajdonos a szállás foglalás és további szolgáltatások előlegét a SZÉP Kártya használatával is fizetheti.
  Az előleg fizetés funkció használatához csak arra van szükség, hogy a főkártya tulajdonos (munkavállaló) regisztrálja magát az OTP SZÉP Kártya Munkavállalói oldalán.
  https://szepkartya.otpportalok.hu/fooldal
 • A kártya tulajdonosának a SZÉP Kártya előleg fizetés végrehajtásához a következőket kell tennie.
 • Belépés az OTP SZÉP Kártya online felületén, regisztrált kártyatulajdonosként;
 • A bal oldali menü Előleg fizetés menüpontja segítségével a szálláshely kiválasztása (Centrooms Park), vagy
 • Az Elfogadóhelyek keresése menüpont alapján a szálláshely kiválasztása (Centrooms Park), majd az „Előlegfizetés” gomb kiválasztása után
 • Az előleg pontos összegének megadása és a tranzakció végrehajtása.
 • Az elfogadóhely azonosítása, valamint a kártyaadatok megadása után az előleg összege az OTPdirekt rendszerben átutalható. Az átutalásról bizonylat készül, melyet a kártyatulajdonos ki tud nyomtatni. Ezt a bizonylatot javasolt az utazás során kéznél tartani. A meglévő elfogadói szerződésen túl további szerződéskötés az előlegfizetés kapcsán nem szükséges.
 • Mindenképpen javasolt az átutalás előtt egyeztetni a szolgáltatóval az előleg pontos összegét!
 • Az OTP SZÉP Kártya használatával lehetőség van egyes utazási irodák esetén is a szállásfoglalás előlegének, vagy akár a választott üdülési csomag teljes összegének kifizetésére. Ez a funkció nagyszerű lehetőséget biztosít a SZÉP Kártya tulajdonosoknak, hogy időben le tudják foglalni a szálláshelyet
 • Kérjük, az elfogadóhely beírásánál, legyen kedves figyelni a szóköz, illetve egyéb karakterek pontos beírására!(Centrooms Park). A megjegyzés rovatba minden esetben szükséges feltüntetni a foglalási számot és számlázási-/ lakcímét.

MKB Szép Kártya

 • Az MKB SZÉP Kártyával történő „előrefizetés” Interneten
 • Előrefizetés Interneten keresztül a Szolgáltató és a Kártyabirtokos fizikai távollétében történik. A Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodik a szolgáltatás feltételeiről, ennek során a Szolgáltató az engedélyezéshez megkéri a Kártyabirtokostól a kártyájára nyomtatott “Azonosítószám”-ot (nem azonos a kártyaszámmal!). A Szolgáltató először és külön jelentkezik be a Kártyaközpontba, majd ezt követően a Kártyabirtokos külön a Kártyabirtokos menüpontján keresztül hagyja jóvá a fizetést a Kártyaközpontban a szolgáltatótól kapott “Előrefizetési azonosító” segítségével.
 • Ezt a fizetési módot a Szolgáltató és a Kártyabirtokos megállapodásuk szerint bármikor alkalmazhatja.

K&H Bank Szép Kártya

 • A K&H Bank Szép Kártyával történő „előrefizetés”
 • A K&H Bank Szép kártya tulajdonosainak az előlegfizetés kapcsán, az alábbi lehetőség biztosított: amennyiben Önnek szálláshelye előlegfizetés kért Öntől, úgy legyen kedves Szép kártya kibocsájtójának ügyfélszolgálatán ezt jelezni. A K&H ügyintéző felkéri majd Önt, hogy adja meg részükre a szép kártya számát, a fizetendő összeget és hogy melyik alszámlát kívánja felhasználni a foglaláshoz.
 • A sikeres elfogadást követően Ön és a Szálloda is, egy referencia számot kap, mellyel bármikor azonosítható a banki ügyintézés.

Lemondási feltételek
Kötbérmentes lemondásra az érkezést megelőzően hét nappal van lehetőség. Ünnepi időszakainkban eltérő lehet a lemondási feltétel.
Lemondási díj
Amennyiben a Vendég a foglalás lemondását nem jelzi írásban a megfelelő határidőn belül, vagy nem érkezik meg, a fizetendő kötbér mértéke a megrendelt szolgáltatások 50%-a. Ünnepi időszak esetén 70%-a.

A szálloda áraiban (a Hotel Eger & Park**** szállodában elfogyasztott reggeli, félpanzió, étel, vagy ital) benne foglaltatik a szervízdíj. Azaz nem plusz költségként kerül felszámításra, hanem már az ár részét képezi.
A szervízdíj tétel a számláján mindig külön sorban jelenik meg, de ez nem jelenti azt, hogy külön kerülne felszámításra. Áfa tartalma végett külön számlázandó a szállás vagy félpanziós szolgáltatás mellett!

Gyermekkedvezmény:
4 éves korig díjmentes, 4-12 éves korig kedvezményt biztosítunk a szállás és félpanziós szolgáltatás áraiból. Amennyiben gyermekkel érkeznek, kérjük azt foglaláskor jelezni szíveskedjenek a megfelelő szobatípus és kedvezmény kialakítása végett. Kétágyas szobákban max. 1 babaágy helyezhető el. 2 felnőtt és 1 gyermek esetén legalább comfort szoba, 2 felnőtt és 2 gyermek esetében legalább családi szoba foglalása szükséges.

Utazás napján a kulcsot és a mágneskártyát a recepción elhelyezett postaládában hagyhatják vendégeink.