Keresés
Close this search box.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Hasznos információk, melyekre szüksége lehet, ha a Centrooms Egert választja pihenése helyszínéül:

A szálláshely sétálóutcában található, így gépjárművel nem közelíthető meg.

Bejelentkezés és kulcsok átvétele: A Centrooms Eger Recepcióján történik. Kései bejelentkezés esetén Vendégeink szoba kulcsát kulcsszéfben helyezzük el.

Bejelentő lap online kitöltése: https://centroomseger.hu/online-check-in/

Parkolás: a városi parkolóhelyeken lehetséges a városi díjszabásnak megfelelően.

A szoba ára a parkolás és az idegenforgalmi adó díját nem tartalmazzák. Adófizetési kötelezettség terheli azt a 18 évet betöltött személyt, aki nem állandó lakosként bármely Magyarországi település területén legalább egy vendégéjszakát eltölt. Az IFA (idegenforgalmi adó) mindig a megkezdett vendégéjszakák száma szerint alakul, az összeget annyiszor kell megfizetni, ahány éjszakát a településen, városban töltött a vendég. Mértéke településenként változó, Egerben ennek összege 580 Ft.

A szobák 2 emeleten találhatók, lépcsőn közelíthetők meg.

A szobákat érkezés napján 15 órától foglalhatják el vendégeink, utazás napján 11 óráig áll rendelkezésre. Előzetes egyeztetést követően, a szálláshely kapacitásának függvényében,  írásos visszaigazolás alapján a szobák felár ellenében korábban elfoglalhatók, illetve később átadhatók.
Szálláshelyünk háziállatokat nem fogad!

A foglalás garantálása
A szobafoglaláshoz, garanciaként a teljes részvétei díj 50%-át a foglalástól számított  7 napon belül, az alábbiak szerint kérjük befizetni.

  • banki utalás

A fennmaradó részvételi díj a szálláshelyen fizetendő az alábbi módok egyikén:

  • készpénz / bankkártya

Ünnepi időszakokban az előleg mértéke változhat, melyről minden esetben a visszaigazolásban tájékoztatjuk kedves Vendégeinket.
Az alábbi bankkártyákat fogadja el: MasterCard, Visa, American Express.

Lemondási feltételek
Kötbérmentes lemondásra az érkezést megelőzően 3 nappal van lehetőség. Ünnepi időszakainkban eltérő lehet a lemondási feltétel.
Lemondási díj:
3 napon belüli lemondás esetén , vagy no show esetén a foglalás előlegeként befizetett 50%-ot kötbérként kezeljük.

Gyermekkedvezmény:
4 éves korig díjmentes, 4-12 éves korig kedvezményt biztosítunk a szállás áraiból. Amennyiben gyermekkel érkeznek, kérjük azt foglaláskor jelezni szíveskedjenek a megfelelő szobatípus és kedvezmény kialakítása végett. Kétágyas szobákban max. 1 babaágy helyezhető el. 2 felnőtt és 1 gyermek esetén legalább comfort szoba, 2 felnőtt és 2 gyermek esetében legalább családi szoba foglalása szükséges.

Utazás napján a kulcsot és a mágneskártyát a recepción hagyhatják vendégeink.