Rólunk

Az egriek által Vadászkürt néven ismert épület a kezdetektől vendéglátó egységként szolgált, most pedig, mint szálláshely nyitotta meg a kapuit. Az egyik oldalról a Dobó tér fölé magasodó Egri vár, a másik oldalról a felújított Érseki Palota zárja közre az Érsek utcát, ahol szálláshelyünk található.

A szálláshely a belvároshoz méltóan,2 szinten, 21 lifestyle stílusban kialakított szobával várja a vendégeit, összesen 53 fő befogadására alkalmas. Szálláshelyünk kategóriájában első és egyedi Egerben: elhelyezést biztosítunk azoknak, akik a legtöbb idejüket városunkban, és annak nevezetességeinél szeretnék eltölteni, nem kínálunk mást, mint páratlan elhelyezkedést, s megközelítést a város legismertebb látnivalóihoz. A vendégek saját kulcsaik segítségével, mint egy lakást, használhatják szobáinkat.

A Széchenyi sétálóutca, valamint a Dobó-tér éttermei számtalan kulináris élményt tartogatnak a gasztronómia iránt érdeklődők számára. Az utcában pékség és kávézó, a közelben számos bevásárlási lehetőség áll rendelkezésre, így a mi célunk nem más, mint, hogy a fárasztó, de tartalmas városnézés után kényelmes ágyainkban, páratlan kilátással rendelkező szobáinkban minden vendégünk tökéletesen ki tudja pihenni magát.

Lévén, hogy a szálláshely a belvárosban található, olyan látnivalók találhatók karnyújtásnyira, mint például az Egri Vár, az Egri Bazilika, a Dobó tér  és az Érsekkert, mely két helyszín számos rendezvénynek ad otthont.

Bejelentkezni akár otthonról is lehetséges a következő linken: https://centroomseger.hu/online-check-in/

A két szint lépcsővel közelíthető meg, lift nem áll rendelkezésre.

A szálláshely a belváros szívében található, ezért csak sétálóutcán keresztül közelíthető meg. Párhuzamos utcában, ideiglenesen, városi díjszabásnak megfelelően tud parkolni.

 

A szálláshelyen jellemzően kétágyas szobák várják az Egerbe érkezőket, de rendelkezik olyan szobával is, ahol kanapéágy segítségével akár 3 fő is elszállásolható. Családok fogadására is alkalmas a szálláshely, két légterű, négyágyas szobák biztosítják a családi pihenés meghittségét. Csoportok és osztálykirándulások helyszínének is alkalmas 40-50 főig, hiszen ebben az esetben kizárólag a csoport tartózkodik a házban.

 

info@centroomseger.hu           |           +36 30 1623399        |           www.facebook.com/centroomseger           |           www.instagram.com/centroomspark