Szobák

Nézzen szét a Centrooms Egerben!


Twin szoba

A szálláshelyen 1 db fixen különálló ágyakkal rendelkező szoba található. Twin szobánk a tetőtérben található, 22-25 m2 alapterületű, nem pótágyazható és babaágy sem helyezhető el benne. A szobában televízió, minibár hűtő, vízforraló található, a fürdőszoba zuhanykabinnal felszerelt és hajszárító is a Vendégek rendelkezésére áll. Az egész ház területén díjtalan wifi hozzáférés biztosított. A szoba klimatizált, a készülék nyáron hűt, télen fűt.

Standard szobák

A szálláshelyen 13 db standard kétágyas szobával rendelkezik, melyek a belső udvarra, vagy az Érsek utcára, egyben az Egri Várra néznek. A szobák erkéllyel nem rendelkeznek, nem pótágyazhatók, igény esetén 1 db babaágy helyezhető el, alapterületük 22-25 m2. A szobákban televízió, minibár hűtő, vízforraló található, a fürdőszoba zuhanykabinnal felszerelt és hajszárító is a Vendégek rendelkezésére áll. Az egész ház területén díjtalan wifi hozzáférés biztosított. A szobák klimatizáltak, a készülékek télen fűtenek, nyáron hűtenek.

Comfort szobák

4 db szobánkban van lehetőség plusz 1 fő vagy 2 kisebb gyermek elhelyezésére, ezekben a szobákban a két teljes értékű ágy mellett kihúzható kanapéágyak találhatóak. A szobák alapterülete 34 m2. A szobákban televízió, minibár hűtő, vízforraló található, a fürdőszoba zuhanykabinnal felszerelt és hajszárító is a Vendégek rendelkezésére áll. Az egész ház területén díjtalan wifi hozzáférés biztosított. A szobák klimatizáltak, a készülékek télen fűtenek, nyáron hűtenek.

Családi szobák

2 db kétlégterű szobánk alkalmas családok vagy akár 4 felnőtt elhelyezésére is. A két hálótérben négy teljes értékű ágy és közös fürdőszoba található. Családi szobáink a belső udvarra néznek, nem rendelkeznek erkéllyel. Minden légtérben található külön TV. A szobák alapterülete 45 m2. A szobákban televízió, minibár hűtő, vízforraló található, a fürdőszoba zuhanykabinnal felszerelt és hajszárító is a Vendégek rendelkezésére áll. Az egész ház területén díjtalan wifi hozzáférés biztosított. A szobák klimatizáltak, a készülékek télen fűtenek, nyáron hűtenek.

Családi extra szoba

A szálláshelyen 1 db két légterű, akár 6 fő részére is alkalmas. A két légtérben 4 db fő ágy található, valamint egy kanapéágy, mely 1 felnőtt, vagy 2 gyermek részére alkalmas. Az apartmanban 1 fürdőszoba áll rendelkezésre. A szobában 1 televízió, minibár hűtő, vízforraló található, a fürdőszoba zuhanykabinnal felszerelt és hajszárító is a Vendégek rendelkezésére áll. Az egész ház területén díjtalan wifi hozzáférés biztosított. A szoba klimatizált, a készülék nyáron hűt, télen fűt.

 

info@centroomseger.hu           |          +36 30 962 1705           |           www.facebook.com/centroomseger           |           www.instagram.com/centroomspark