Programajánló

Látogasson el Egerbe és válogasson kedvére a jobbnál jobb, érdekes programok közül!

2019.11.26-től megnyitnak a műjégpályák

Két műjégpálya is várja az Egerbe látogatókat.
A kisebbeknek a Végvári vitézek terét javasolják, ráadásul itt 12 éves korig ingyenes!
A felnőtteknek az érsekkerti salakos pályát alakítják ki, mely fedett lesz és azt ígérik, hogy minden eddiginél modernebb.

Best of L’art pour l’art

Egy Felhőtlen szórakozást ígérő műsorral várja a kedves közönséget, a L’art pour l’art Társulat 2019. december 8-án 18 órakor.
A Társulat ezzel a műsorával a közönség óhajának engedelmeskedve, színpadra viszi azokat a jeleneteit, dalait, amelyeket az elmúlt 33 évben a rajongók követeltek tőlük újra meg újra. Azokat, amelyek a kreatív l’art-műhely több, mint három évtizedes televíziós és színpadi munkájából kimagaslanak sikerességük révén, és amelyek már-már a magyar abszurd klasszikusainak tekinthetők. Eme hórihorgas életműből válogatott a Nagy Négyes: Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni.
Megjelenik a műsorban Besenyő Pista bácsi, Naftalin Ernő, Boborján, Anti bácsi, Kancácska, Margit, Zigóta, Edebede bácsi,de láthatják még a költőt és Leopold mester legendás diavetítéseit is. Természetesen nem maradhatnak ki a műsorból a Társulat legsikeresebb dalkölteményei sem.
Egy Felhőtlen szórakozást ígérő műsorral várja a kedves közönséget, a L’art pour l’art Társulat.

 

Felnőtt alkotóműhely a Hotel Eger & Park szállodában

 

Egyéb ünnepi programok