Osztálykirándulást tervez?

Osztálykirándulást tervez?

Olyan helyet keres, amely igényes, fiatalosan kialakított és belvárosi elhelyezkedése révén számos lehetőséget kínál? Ne keressen tovább! Szálláshelyünk alkalmas csoportok vagy osztályok elhelyezésére 50 főig. Mivel a Centrooms Park Eger a belvárosban helyezkedik el, karnyújtásnyira van a látnivalóktól, mint például az Egri Vár, Érseki Palota, Dobó tér, de az Érsek kert vagy a városi strand is csupán 5-10 perces sétával elérhető. A Centrooms Park kizárólag magát a szálláshelyet biztosítja, ezért árfekvésében kedvezőbb, de mégis többet nyújt egy apartmannál vagy ifjúsági szállónál.

A Centrooms egész területén díjmentesen használható wifi hálózat érhető el.

A szálláshelyünk szobáiban egy személyes ágyak találhatók, így azok könnyedén széthúzhatók, ha nem családok érkeznek hozzánk. Zömében kétágyas szobák állnak rendelkezésre, viszont szobáink némelyike pótágyazható, itt kanapéágy található. A kanapéágyakat 1 felnőtt vagy 2 gyermek részére javasoljuk. Ezen kívül két légterű családi szobák is színesítik a kínálatot, ezekben a szobákban 4 db főágy található.

Csoportok esetében, amennyiben a létszám meghaladja a 35 főt, kizárólagosságot biztosítunk, tehát egyéni vendégek részére nem kerül foglalás rögzítésre, a csoport rendelkezésére áll a teljes szálláshely az igényelt szobákkal.

Ajánlatkérés