Osztálykirándulást tervez?

Osztálykirándulást tervez?

Olyan helyet keres, amely igényes, fiatalosan kialakított és belvárosi elhelyezkedése révén számos lehetőséget kínál? Ne keressen tovább! Szállodánk alkalmas csoportok vagy osztályok elhelyezésére 50 főig. Mivel a hotel a belvárosban helyezkedik el, karnyújtásnyira van a látnivalóktól, mint például az Egri Vár, Érseki Palota, Dobó tér, de az Érsek kert vagy a városi strand is csupán 5-10 perces sétával elérhető. A Centrooms Park kizárólag magát a szálláshelyet biztosítja, ezért árfekvésében kedvezőbb, de mégis többet nyújt egy apartmannál vagy ifjúsági szállónál. Étkezések igényelhetők testvérszállodánkban, a Hotel Eger & Parkban****, mely 5 perces könnyed sétával érhető el.

A szálloda 20 szobával várja vendégeit, az emeletek lépcsőn közelíthetők meg, parkolási lehetőség testvérszállodánkban lehetséges. Buszos csoport esetén 1 busz parkolása ingyenes a Hotel Eger & Park**** erre kijelölt területén. A Centrooms egész területén díjmentesen használható wifi hálózat érhető el.

A szálloda szobáiban egy személyes ágyak találhatók, így azok könnyedén széthúzhatók, ha nem családok érkeznek hozzánk. Zömében kétágyas szobák állnak rendelkezésre, viszont szobáink némelyike pótágyazható, itt kanapéágy található. A kanapéágyakat 1 felnőtt vagy 2 gyermek részére javasoljuk. Ezen kívül két légterű családi szobák is színesítik a kínálatot, ezekben a szobákban 4 db főágy található.

Csoportok esetében, amennyiben a létszám meghaladja a 35 főt, kizárólagosságot biztosítunk, tehát egyéni vendégek részére nem kerül foglalás rögzítésre, a csoport rendelkezésére áll a teljes hotel az igényelt szobákkal.

A Centrooms vendégeinek kedvezményesen biztosítjuk az alábbi szolgáltatásokat a Hotel Eger & Park**** szállodában:

  • svédasztalos reggeli
  • svédasztalos vacsora
  • hidegcsomag
  • menü ebéd (fix leves, főétel és desszert)

A szolgáltatásokat előzetesen, érkezést megelőzően megrendelni szükséges!

Ajánlatkérés