Hátizsákkal Egerben!

Szereti maga szervezni programjait? Nem szeret alkalmazkodni a körülményekhez és másokhoz?
Akkor ezt az ajánlatot Önnek találtuk ki! Nem kínálunk mást, mint igényes szállást Eger központjában, közel a történelmi belvároshoz és karnyújtásnyira romantikus kis éttermekhez.

Foglalható: 2020.09.30-ig

Ajánlatunk tartalmazza:

  • szállás a választott szobatípusban
  • kávé, teafilter és vízforraló bekészítve szobájába érkezés napján
  • wifi használat a szálloda egész területén
  • ÁFA

Hasznos információk
A szobák felszereltsége: klíma, zuhanyzós fürdőszoba, hajszárító, LCD televízió, kábelcsatornák, telefon, hűtő.
Bejelentkezés és kulcsok átvétele: a Hotel Eger & Park**** recepcióján lehetséges
Az egész épület területén korlátlan wifi elérés biztosított.
A szálláshely háziállatot nem fogad!
A szállodában a szobák 2 szinten találhatók, melyek lépőn közelíthetők meg.
Parkolás: a szálláshely a belváros szívében található, így csak sétálóutcán keresztül közelíthető meg. Párhuzamos utcában, ideiglenesen, városi díjszabásnak megfelelően tudnak parkolni vendégeink, vagy a Hotel Eger & Park**** sorompóval zárt és kamerával megfigyelt udvarán 800 Ft/autó/éj díjazás ellenében.

Lemondási és fizetési feltételek:
A foglalás garantálásához a megrendelt szolgáltatások 50%-a fizetendő az érkezést megelőző 7 munkanapon belül. Kötbérmentes lemondásra a megrendelést és a befizetést követően nincs lehetőség, azonban lemondás esetén a befizetett előleg másik időpontban felhasználható szabad helyek függvényében. Lemondást szállodánk kizárólag írásban fogad el!
Érkezés napján a megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizetendő a recepción!

Fontos információ: bejelentkezni online vagy érkezéskor a recepción lehetséges. A mágneskártyát és a kulcsot átvenni, valamint a számlát rendezni a Hotel Eger & Park**** recepcióján szükséges.

Tájékoztatjuk Vendégeinket, hogy a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak mérséklése érdekében szükséges adózási könnyítésekről szóló 140/2020. (IV. 21.) Korm. rendelet értelmében 2020. április 26-i naptól – 2020. december 31-ig terjedő időszakban eltöltött vendégéjszaka utáni idegenforgalmi adót az adó alanyának nem kell megfizetnie.