Csoportok, osztálykirándulások

Szállodánk alkalmas csoportok vagy osztályok elhelyezésére 50 főig. Mivel a hotel a belvárosban helyezkedik el, karnyújtásnyira van a látnivalóktól, mint például az Egri Vár, Érseki Palota, Dobó tér. A Centrooms Park kizárólag magát a szálláshelyet biztosítja, ezért árfekvésében is alacsonyabb, mint egy extra szolgáltatást nyújtó több csillagos szálloda, de mégis többet nyújt egy apartmannál vagy ifjúsági szállónál. Természetesen igényelhetők étkezések testvérszállodánkban, a Hotel Eger & Parkban, mely 5 perces könnyed sétával érhető el.

A szálloda 21 szobával várja vendégeit, az emeletek lépcsőn közelíthetők meg, parkolási lehetőség testvérszállodánkban lehetséges. Buszos csoport esetén 1 busz parkolása ingyenes a Hotel Eger & Park erre kijelölt területén. A Centrooms egész területén díjmentesen használható wifi hálózat érhető el.

A szálloda szobáiban egy személyes ágyak találhatók, így azok könnyedén széthúzhatók, ha nem családok érkeznek hozzánk. Zömében kétágyas szobák állnak rendelkezésre, viszont szobáink némelyike pótágyazható, itt kanapéágy található. A kanapéágyakat 1 felnőtt vagy 2 gyermek részére javasoljuk. Ezen kívül két légterű családi szobák is színesítik a kínálatot, ezekben a szobákban 4 db főágy található.

Csoportok esetében, amennyiben a létszám meghaladja a 35 főt, kizárólagosságot biztosítunk, tehát egyéni vendégek részére nem kerül foglalás rögzítésre, a csoport rendelkezésére áll a teljes hotel az igényelt szobákkal.

A Centrooms vendégeinket kedvezményesen biztosítunk különféle szolgáltatásokat a Hotel Eger & Park**** szállodában.
Kedvezményes árak érvényesek az alábbi szolgáltatások esetében:

  • svédasztalos reggeli
  • svédasztalos vacsora
  • hidegcsomag utazás napjára (tartalmaz 2 db szendvicset, gyümölcsöt, csokoládét és ásványvizet)
  • menü ebéd (önmagában kedvezményes ár!)
  • wellness belépő

A szolgáltatásokat előzetesen, érkezést megelőzően megrendelni szükséges, wellness részlegünkbe előzetesen időpontot egyeztetni szükséges minden esetben!

Ajánlatkérés