Csobbanjon a Hotel Eger & Parkban!

Csobbanjon a Hotel Eger & Parkban!

Wellness fürdő a Hotel Eger**** épületszárnyban

A wellness egy olyan életforma, amely maximális szabadságot biztosít. Nincsenek szigorú szabályok, az egészségét mindenki a neki leginkább megfelelő módon őrizheti meg. Nem kampányszerű, mint a fogyókúrák, mégis megtarthatjuk vele ideális súlyunkat. Megtanít az egészséges táplálkozásra, megszeretjük az egészséges ételeket, fittek, energikusak leszünk általa.

Úgy valósítottuk meg wellness fürdőnket, hogy a kor igényeinek és egyben a wellness életmódnak megfelelő szolgáltatásokat teljes mértékben biztosíthassuk ezen életmód kedvelőinek.

Szolgáltatásaink:  úszómedence, élménymedence és pezsgőmedence, elhúzható tetővel fedett  új építésű élménymedence, gyermekmedence.

A szauna világban – finn szauna, bioszauna, gőz kabin, aromakabin, oxigénnel dúsított sószoba, jégkút, valamint az infra kabin és fényterápia előnyeit ötvöző kombiszauna.

A kibővült napozóteraszon kültéri fitneszgépek valamint napozó ágyak kerültek kialakításra.

A medencék hőfokai:

Úszómedence – beltéri – 14 x 5 méter; hőfoka: 26-27 °C
Élménymedence – beltéri, hőfoka: 33 °C
Pezsgőfürdő – beltéri, hőfoka: 33 °C
Gyermek medence – beltéri (napfénytető), hőfoka: 34 °C

A wellness részleg további szolgáltatásai közé tartoznak: szolárium, wellness fürdők, testkezelések, fitnesz és aqua programok. Masszőreink kezei alatt nem csak a test, hanem a lélek is felüdül. Általános masszázs, gyógy- és speciális masszázsok is a kínálataink között szerepelnek.
A klimatizált fitnesz terem a legújabb kardio- és kondicionáló gépekkel mozgásra csabítja még azon Vendégeinket is, akik nem végeznek rendszeres mozgást.

Vízi – világunkban gyakorta tartunk Vendégeink számára: vízi tornát, szauna szeánszokat valamint apró Vendégeink részére vízi gyermek vetélkedőket! Részletekért kérem minden esetben tájékozódjon a Wellness Recepción!

Wellness részlegünk nyitva tartása:

Hétfő – Vasárnap: 7:30 – 21: 00

Külsős vendégeink 20:00-ig használhatják a wellness részleget! 

Bejelentkezés és információ: +36 / 36 522 217

ÁRAINK:

Fittness napi jegy: 1.200 HUF/fő/alkalom

Uszoda napi jegy: 4.500 HUF/fő/alkalom

Gyermekjegy (4-től 12 éves korig): 1.900  HUF/fő/alkalom

Nyugdíjas Jegy (pénteken 8:00-16:00-ig): 1.940 HUF/fő/alkalom

 

Forrás: https://hotelegerpark.hu/web/furdok/

Képek forrása: https://hotelegerpark.hu/web/furdok/