Általános információk és házirend

1.) Check in – Check out információk
A szobákat érkezési napon 15:00 órától tudják elfoglalni Vendégeink, bejelentkezni és a kulcsokat átvenni a Hotel Eger & Park**** recepcióján lehetséges. Utazás napján a szobák 10:00-ig állnak rendelkezésre, a kulcsokat az előtérben elhelyezett postaládában vagy a Hotel Eger & Park recepcióján hagyhatják Vendégeink.

Amennyiben a takarítással munkatársaink előbb végeznek, úgy a szobák 14 óra előtt is elfoglalhatóak. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékát szállodánk részére minden esetben írásban legyen kedves előre jelezni.

A távozási napon a szobát 11:00 óráig kérjük elhagyni.Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába.

2.) Szobakulcs
A vendégek regisztrálásakor szobakulcsot kapnak, amelyhez a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges. A szobakulcsot a Hotel Eger & Park**** (550 méter) recepcióján tudják átvenni Vendégeik, előzetes tájékoztatás alapján.

3.) Látogatók
A szállodai szobákban csak az előre regisztrált vendégek tartózkodhatnak.

4.) Biztonság
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyaikért szállodánk nem vállal felelősséget.

5.) Egyéni elektromos készülékek
A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos.

6.) Tűzvédelem
A szálloda tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani.

7.) Dohányzás
A szálloda egész területén tilos a dohányzás!

8.) A vendégek nyugalma
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

9.) A hotel értékei
Berendezési tárgyakat és textíliákat a szállodából kivinni tilos!

10.) Távozás a szobából
Kérjük Vendégeinket – a szobából való távozásuk előtt – győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a szobakulcsot pedig szíveskedjenek a fali tartóból kihúzni, áramtalanítva ezzel a szobát.

11.) Hibajelentés
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a megadott telefonszámokon haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

12.) Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a szálloda az okozóval megtérítteti.

13.) Idegenforgalmi Adó (IFA)
Adófizetési kötelezettség terheli azt a 18 évet betöltött személyt, aki nem állandó lakosként bármely Magyarországi település területén legalább egy vendégéjszakát eltölt. Az IFA (idegenforgalmi adó) mindig a megkezdett vendégéjszakák száma szerint alakul, az összeget annyiszor kell megfizetni, ahány éjszakát a településen, városban töltött a vendég. Mértéke településenként változó, Egerben ennek összege 450Ft/fő/éj.

14.) Számlázás
A megrendelt szolgáltatások teljes értékét érkezés napján a Hotel Eger & Park recepcióján rendezni szükséges!

 

15.) Parkolás

A Centrooms Vendégei gépjárműveiket az 5 perces könnyed sétával elérhető Hotel Eger & Park szálloda sorompóval elzárt belső udvarán parkolhatják le. Díja 600 Ft/autó/éjszaka.