A Junior Expo, avagy a Fiatal vállalkozók szakkiállítása, az Agria Universitas Egyesület által létrehozott kezdeményezés, amely idén 2018. március 2-4. között kerül megrendezésre. A két napos esemény immár 8 éve ad alkalmat a 35 év alatti sikeres vállalkozók bemutatására. A rendezvénynek az egri Agria Park ad helyet, ahol évente több mint 50-100 vállalkozó vesz részt. Ez a program lehetőséget ad a jövő generáció számára az együttműködések kiépítésére, illetve tanácsadás, kiállítás és kulturális program egyben.

A Junior Expo remek alkalom a fiatal vállalkozók bemutatkozására, sőt példaértékű a hasonló korosztály számára. Iránymutatás, hogy itt országhatáron belül is lehetsz sikeres, ha párosul hozzá kellő motiváció és szorgalom.

A Hotel Eger & Park szálloda valamint a Centrooms Park Eger egységei az idei évben is -30% kedvezménnyel igénybe vehető szobaárral várják a résztvevőket!

„Nincs hiány lenyűgöző ötletekből, ami hiányzik az az akarat, hogy véghez is vigyük őket.” /Seth Godin – bestseller író/